Primavara se citeste pe ten

Daca tot a venit primavara si este perioada “ renasterii” naturii, este timpul sa incepem sa facem si niste schimbari in ceea ce priveste ingrijirea tenului.

Este bine stiut, ca fiecare anotimp aduce cu sine, o alta ingrijire a pielii. De aceea este timpul sa abordam un nou stil si pentru tenul nostru. In perioada aceasta este bine sa punem accent pe curatare si hidratare. Pielea vine dupa o perioada rece, in care factorii externi (precum vantul, gerul etc) au dus la cresterea sensibilitatii la nivelul cutanat.

Abordati cat mai multe metode naturiste pentru pielea dumneavoastra. Va propunem 2 metode prin care sa va readuceti stralucirea naturala pe chip.

  1. Uleiul de masline:

Este la indemana oricui sa cumpere un ulei de masline extravirgin din magazin. Puteti folosi uleiul de masline ca pe o crema. Turnati putin ulei in palme si cu el masati-va tenul. Folosit cu regularitate pentru ca uleiul de masline poate preveni aparitia ridurilor, dar poate repara si alte mici imperfectiuni ale pielii. Pentru un aport sporit de substante nutritive din uleiul de masline, puteti folosi si alte produse pe baza de ulei, precum sapunul si gelul de dus.

       2. Capsune si Miere un deliciu pentru ten.

Avand in vedere ca suntem in plin sezon al capsunilor, puteti folosi cu incredere o masca hidratanta pe baza de capsuni si miere.

Sucul natural, provenit din 100 gr de capsuni se amesteca cu 2 linguri de miere. Cu aceasta compozitie masam tenul timp de 10 minute, iar apoi clatim cu apa din abundenta. Sucul micutelor fructe rosii ajuta la exfolierea tenului, vitamina C din capsuni ajuta la curatarea si redarea stralucirii, iar mierea la hidratare.

Lasă un comentariu